OBEKO

Om OBEKO

OBEKO höjer kompetensen och gör livet lättare för din Brf-Styrelse.

Din Brf  höjer kompetensnivån hos din Bostadsrättsförenings medlemmar genom att rekommendera Obligatorisk besiktningskontroll, OBEKO, innan överlåtelseavtal undertecknats hos din Mäklare. Boka ett möte med oss och vi gör ett besök hos din förenings styrelse eller på nästkommande årsmöte.

Kontakta  Oss

© 2021. OBEKO

Beställ OBEKO

En OBEKO hjälper till med att fastställa köparens undersökningsplikt och säljarens upplysningsplikt. Beställ din OBEKO här och du undviker onödiga diskussioner i efterhand.

Skriv in dina uppgifter i fälten nedan. Var noga med att infoga de intyg och utfästelser som finns tillgängliga. Saknas det utfästelser helt anger du detta i fältet under rubriken ”meddelande”.

Behöver du support?
Ring 040–233 900 eller maila kontakt@obeko.se.

Max storlek 10M

Bilderna kan vara i formaten JPG, PNG och PDF.

1. Tryck på knappen för att välja bild.
2. Leta upp dina bilder eller dokument på datorn.
3. Markera vald fil, klicka på knappen ”öppna”.
4. Upprepa proceduren tills du fått med alla bilder/filer som du vill bifoga.
5. Kontrollera att alla bifogade bilder/filers är gröna, det visar att de är uppladdade.

Utfärdad OBEKO besiktningskontroll kräver separat skriftligt godkännande av ansvarsförsäkrad och av Fastighetsmäklarinspektionen, FMI, registrerad fastighetsmäklare. Den enskilde fastighetsmäklaren ansvarar för att GDPR samt för att gällande kontroll av penningtvättsregler och finansiering av terrorism genomförs. Allt sker enl. Lag (2017:630) om åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism.